Forside CV Kontakt  

  

  AMBITION

Først og fremmest kom jeg her til Danmark for at observere dansk arkitektur, især det miljø, som hospitaler, beskyttede boliger, plejehjem ligger i, og senere ville jeg så bruge dette kendskab til at forbedre japanske forhold.

Men forskellen var så stor, at jeg først måtte studere og opleve så mange forskellige aspekter omkring dette, inklusive dansk kultur og mentalitet. Derfor var det meget vigtigt for mig at studere landskabsarkitektur, restaurering og ideerne bag ved dem. Nu har jeg taget afgang fra arkitektskolen og er klar til at gå i gang med at starte på min ambition: at stå imellem de to lande, Danmark og Japan, at blive et led derimellem og integrere alt det, som jeg har lært.

Da jeg har arbejdet inden for hospitalsverdenen, har jeg stadig kontakt til dette fag i Japan. Jeg har kontakter til japanske forskere, arkitekter, designere, der er meget interesserede i dansk arkitektur, design og velfærd. De glæder sig til at få inspiration fra Danmark, fordi Danmark er så berømt på disse felter. Naturligvis går dette begge veje, og I, danske arkitekter og interesserede, kan også få inspiration fra dem!

Er det ikke spændende?

Som det kan ses i mit CV, har jeg afprøvet mange forskellige områder, men har altid fokuseret på mennesker og deres liv. Jeg er altid villig til at samarbejde og til at hjælpe.